NB III-as ellenőri felkészülés - ész diadal.

Játékvezetőkről

2021-03-03 10:34:06

MLSZ logó nagy - cikkhez - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - MLSZ logó nagy - cikkhez

Nagyon kevés esetben tesz olyan - ész által diktált tiszta - cselekményt az MLSZ JB., mint most a "zárlat" alatt, igaz itt is kicsit azért túlzásokba estek.

Szűk két hét alatt mindennap gyakorló tesztet kaptak ellenőr társak, melyet saját maguk érdekében
kitöltve vissza kellett küldeni. Nagyon jó és kreatív gondolat.


Sajnos, így is volt aki olyan kolléga, aki nem tudta átugrani a lécet. Reméljük, hogy korára és a megyei státuszára  tekintettel kegyet gyakorol az  elnökség, hiszen ez lenne az utolsó fél éve, közel a 70-hez.

Ebben az osztályban is megállíthatatlan a folyamat, fogynak az ellenőrök, egészségügyi és
egyéb problémák miatt.

Érdekes, hogy a „lemondott” baranya megyei elnököt - aki hosszú évekig tűrte a diktatúrát - nem hívták meg a virutális továbbképzésre, felmérésre. Vajon akkor most milyen emberi tulajdonságra hivatkoznak az érintettek? Feledékenység? Nem tudtak SMS-t küldeni neki?

Czakó Dénes nem ezt érdemelte, legalábbis nem országos szinten. Így kell intézni a dolgokat, így kell megbecsülni labdarúgásban dolgozó egyéneket.
Nem kell csodálkozni, akkor milyen lesz a törölköző, ha ilyen mosdó.

Ezen állítások fényében megint a FOCIBÍRÓ portálnak  tulajdonítható a reformáció, mikor megírtuk a felesleges vecsési partikat. Internetes világban ennyire egyszerű tesztelni, ÖT nap
összetartás helyett, INGYEN otthonról.

ÖNGÓL a rendszernek - öngól a rendszernek.

Talán a leeső spórolt forintokat az AMATŐR  JÁTÉKVEZETÉSBE vissza lehetne forgatni. Jól gazdálkodva nem 15.000  Ft-ért kellene ellenőrizni NB III-ban, hosszú évek óta.

Tudjuk egy jó költségvetéshez kevés a statisztikai táblázat és bútor bolti leltár,  megvilágosodás minden sport és polgári vezetésben csodákra képes-persze ha van minek megvilágosodni.


 

Hozzászólások: