profispori.hu

A számok nem csalnak

2013-03-12 20:30:01
Megye:
Játékvezetők: Kassai Viktor |

Egyes sajtóorgánumok szerint Kassai Viktor a 200. NB I-es mérkőzését


Egyes sajtóorgánumok szerint Kassai Viktor a 200. NB I-es mérkőzését vezette legutóbb, holott...


Pénteken még mit sem sejtette Kassai Viktor, hogy kedden a Barcelona-AC Milan BL-visszavágón fújja a sípot. Azzal tisztában volt, hogy kap mérkőzést, viszont a párosítással csak vasárnap szembesült. Akkor már túl volt a Kaposvár-Kecskemét bajnokin, amivel kapcsolatban megjelent: ez jelentette pályafutása 200. élvonalbeli találkozóját. Az igazság azonban az, hogy a somogyi összecsapás a 201. első osztályú játékvezetése!

Hogy kerülhetett porszem a gépezetbe? Utánakerestünk, és... Anno rendeztek egy Nagykanizsa?Szeged meccset 1999. december elsején, amit utólag töröltek. Ezt az élményt viszont nem lehet elvenni Kassai Viktortól, hiszen Makai János és Horváth István asszisztensekkel együtt teljesítették a kilencven perces penzumot.

A 37 esztendős bíró 1999. március 20-án debütált a honi első osztályban, a Zalaegerszeg-BVSC összecsapáson fújta először a sípot a legmagasabb kategóriában. A honi örökranglistát Bede Ferenc (271) vezeti, mögötte az aktív Szabó Zsolt (245) következik, aztán Puhl Sándor (225), Palotai Károly (215) és Győri László (213) tagja a rangos élmezőnynek. Kassai Viktor pedig közelít...