Ez volt az OTP Liga 1-5. fordulója

Profi - statisztika

2015-08-16 09:13:47

FIFA kék mez - forrás: fifa.com
Forrás: fifa.com - FIFA kék mez

A létszámcsökkentésen átesett OTP Liga nem hozott új feladatot a játékvezetőink számára, ha csak azt nem, hogy sűrűbben találkoznak 1-1 csapattal.

Küldési statisztikák

A lejátszott 30 mérkőzés közül Vad II. István, Solymosi Péter és Andó-Szabó Sándor 4-4 mérkőzést vezetett, míg a miskolci származású Fábián Mihály nem jutott szerephez játékvezetőként. Játékvezetők rangsora és grafikonja Asszisztensként Georgiou Theodoros 5, míg  Buzás Balázs, ifj. Tóth Vencel, Király Krisztián, Ring György és Viszokai László is 4-4 alkalommal asszisztált. Asszisztensek rangsora és grafikonja Ellenőrként Fazekes János és Székely Ferenc 4-4 alkalommal ellenőrizte a játékvezetők működését. Ellenőrök rangsora és grafikonja

Lapok statisztikája

 A 30 mérkőzésen 133 sárga lapot és 8 pirosat mutattak fel a játékvezetők. Érdekesség, hogy az ötödik fordulóban osztották ki a legtöbb sárga lapot a játékvezetők (32), azonban ebben a fordulóban nem volt piros. Fordulónkénti lapok és grafikon A sárga lapokat legtöbbször Iványi Zoltán mutatta fel, átlagban mérkőzésenként 5,5 lapot osztott ki. Vad István az általa vezetett 4 mérkőzésen 20 sárgát és 2 pirosat adott. Játékvezetők lapstatisztikája grafikonnal Csapatok közül hazai pályán a DVTK és a Haladás kapta a legtöbb sárgát (10), míg vendégként a Honvéd (11.) Csapatok lapjainak kimutatása Amennyiben kíváncsi vagy, hogy melyik játékvezető kit állított ki, azt itt megtudhatod.


Hozzászólások: