Farkas Ádám Hollandiában vezetett

Profi - Nemzetközi

2016-11-01 08:40:11
Buzás Balázs | Farkas Ádám |

Farkas Ádám - PMFC kézfogás - forrás: pmfc.hu
Forrás: pmfc.hu - Farkas Ádám - PMFC kézfogás

Az U19-es Eb-selejtező 2. csoportjában három meccs közreműködője lehetett a magyar játékvezető és asszisztens. Vriezenveen városában bonyolították le a Norvégia-San Marino mérkőzést az U 19-es kontinensviadal selejtezőjében. A 2. csoport nyitófordulójában a norvégok 9-0-ra hengereltek a miniállam képviselői ellen. A találkozót Farkas Ádám vezette, asszisztensei Buzás Balázs és a holland Don Frijn voltak.

A második fordulóban Hardenbergben újra a norvégok meccsét kapták honfitársaink, akik ezúttal is a holland asszisztenssel alkottak triót. Az északiak 3-1-re nyertek Romániával szemben.

A zárókörben a csoportelsőségről döntő párharc közreműködői lehettek. A Hollandia-Norvégia meccset Javairo Dilrosun 5. percben szerzett gólja döntötte el. A játékvezető a skót Steven McLean volt, asszisztensként a szintén skót Jordan Stokoe és Buzás Balázs támogatására számíthatott, a tartalék-játékvezető szerepét pedig Farkas Ádám látta el. Ezzel a házigazda hollandok száz százalékos mérleggel végeztek a csoport élén, megelőzve Norvégiát (6), Romániát (3) és a pont nélkül maradt San Marinót.
 

Hozzászólások: