Megbukott az MLSZ projekt! Mikor lesz már felelős?

MLSZ informatika

2014-09-07 18:15:04

Piroslap - 1 - forrás:
Forrás: - Piroslap - 1

El sem indult még a Megyei Igazgatóságok egységes oldala, de már meg is bukott a projekt, hála a szerencsétlen informatikai vezetőnek! 2011 óta nem sikert az MLSZ-nek egységesíteni az megyei igazgatóságok oldalait. A legtöbb oldal gyakorlatilag használhatatlan. Amit M. József szakmai vezetőnek sikerült az elmúlt években tönkre tennie illetve aminek a fejlesztését nem engedélyezte:

  • MLSZ.infó publikus adatbankjának letiltása
  • MLSZ megyei igazgatósági projekt szétverése
  • MLSZ.infó digitális jegyzőkönyv fejlesztése
  • Játékvezetői teljesítménymérő és értékelő rendszer fejlesztése
  • Játékvezetői teszt és videóelemző program
  • Válogatott és bajnoki archívumrendszer létrehozása és publikussá tétele
  • Mobilalapú elérése az MLSZ rendszerekben, stb.

Sajnos dr. Csányi Sándor és dr. Vági Márton sem gondolta volna, hogy informatikából az MLSZ teljesítménye értékelhetetlen, pedig több tíz milliót dobtak át "baráti" cégeknek?.  

Áprilisban még bizakodtunk:

Lassan az az érzésünk, hogy az MLSZ informatikai vezetője mégis elolvasta azokat a szakmai tanulmányokat, amelyeket az elmúlt években juttattunk el az MLSZ főtitkárának és operatív igazgatójának!

Múlt héten kiderült, hogy létrehozták az a Bizottságot, amely az MLSZ számítástechnikai rendszerének fejlesztéséért lesz felelős, igaz abba a bizottságba csak Margitai Zoltán került bele azok közül, akit mi javasoltunk. Zoli legalább profi sportszakember, reméljük, hogy egyedül is meg tudja vívni a csatáját.

2010. novemberében az MLSZ részletes leírást kapott arról, hogy a megyei integráció után egységes weboldal szolgálja ki a megyei labdarúgó igazgatóságokat. Az oldalon jelenjen meg megyére bontva az összes hír, közlöny, eredmény és bizottsági információk!

2014. áprilisára ez is megvalósult! Információnk szerint a megyei igazgatók már tesztelik a rendszert és hamarosan ? talán már jövő héten ? élesítik a nagyközönség számára is.

Ezek szerint még is jó dolgokat írtunk le?
Hozzászólások: