Igazunk lett: megbukott az új adatbank

MLSZ informatika

2016-11-08 07:16:19

Adatbank - új 2016. november - forrás: mlsz.hu
Forrás: mlsz.hu - Adatbank - új 2016. november

Megbukott az MLSZ Ifa, használhatatlan az adatbank és a megyei igazgatóságok oldala. Másfél hete számoltunk be, hogy az MLSZ informatikai vezetője átverte az újabb kudarcos projektet a felsővezetőkön.

 

Korábban leállította az MLSZ.info fejlesztését, letiltotta a publikus adatbank funkcióját, majd megszüntette az igazgatóságok saját oldalait és egy wordpress alapú "tákolmányt" kényszerített rá minden igazgatóságra, ami napi szinten használhatatlan.

 

Tavaly decemberben be kellett volna indítani az Integrált Futball Alkalmazás projektet, ami már lassan egy éve csúszik.

 

Nyáron már le is állították az mlsz.info-t, mondván hogy július 1-én indul. Közlemény nélkül azonban visszavonták az indításról szóló híreket. Hétvégétől már az adatbank.mlsz.hu is megszűnt, mondván wordpress alapú weboldalra programozott új adatbank gyorsabb, áttekinthetőbb és funkcióban gazdagabb lesz.

 

SAJNOS EZ MOST SEM SIKERÜLT!

 

Lassú, nehézkes, átláthatatlan lett, amely nem felhasználóbarát. Többek között nehéz megtalálni az adott mérkőzést, nem működik a visszalépés, sokszor 502-es hibára fut az oldal, nem lehet látni a játékosok és mérkőzések azonosítóját, nincs meg az, hogy kik ültek az adott mérkőzés kispadján, nincs játékos életút, stb...

 

Már több ezer fő követeli vissza a régi adatbankot a szombaton erre alakult facebook oldalon.  


 

Hozzászólások: