Szabó Zsolt túl a 200. élvonalbeli mérkőzésén

Profi - statisztika

2010-05-13 08:44:35
Szabó Zsolt |

Szabó Zsolt - esőben - forrás: ftc.hu
Forrás: ftc.hu - Szabó Zsolt - esőben

A közelmúltban lejátszott Vasas - Honvéd bajnoki mérkőzésről kevés szó esett, nem váltott ki indulatokat sem a játéktéren, sem azon kívül. A fővárosi derbi azonban biztosan emlékezetes marad a találkozót dirigáló játékvezető számára, Szabó Zsolt ugyanis szép jubileumhoz érkezett, ez volt a 200. alkalom, amikor sípjába fújhatott NB I-es találkozón.

Egyik legtapasztaltabb játékvezetőnk az elmúlt héten csak szerényen ünnepelt, hiszen tudta, hogy pénteken még rá vár a bajnokság egyik legfontosabb találkozója. A DVSC - Videoton rangadó hármas sípszava után - mely egyébként szakmailag kiváló értékelést kapott - már felszabadultabban emlékezett az elmúlt évek sikereire, az eddigi 860 mérkőzésre.

 


Szabó Zsolt 1996. szeptember 7-én a Vác - Pécs mérkőzésen debütált az élvonalban és jelenleg az 5. helyen áll a hazai játékvezetők örökranglistáján. Nemcsak itthon, hanem tizenkettedik éve külföldön is meghatározó képviselője a magyar bírói karnak. Az elmúlt év őszén többek között négy rangos Európa Liga-találkozóra is jelölte az UEFA, és valamennyi mérkőzésen kiváló szakmai értékelést kapott. A közelmúlt sikereinek útján továbbhaladva itthon és külföldön egyaránt még számos kihívás vár a 38 éves sportemberre, melyhez sok sikert kívánunk - írja az MLSZ.hu

 

 

További sok sikert kívánunk Zsolt!

 
Hozzászólások: