Kassai: Belgium-Portugália

Profi - Nemzetközi

2018-05-30 12:04:31
Albert István | Georgiou Theodoros | Karakó Ferenc | Kassai Viktor |

Kassai Viktor - sárga mez - 5 - forrás:
Forrás: - Kassai Viktor - sárga mez - 5

Eldőlt, hogy az elsőszámú magyar játékvezető, Kassai Viktor az NB I szombati játéknapja helyett nemzetközi mérkőzést vezet, ő dirigálja ugyanis a Belgium-Portugália összecsapást.

 

Három és fél hónap után újabb megtisztelő feladatot kapott Magyarország elsőszámú játékvezetője, Kassai Viktor, aki ismét nemzetközi porondon vezethet mérkőzést.

 

A hungarianfootball.com értesülései szerint a magyar bíró vezeti június 2-án, szombaton a belga válogatott Portugália elleni felkészülési meccsét a brüsszeli Baldvin Király Stadionban. A két csapat résztvevője a június 14-én kezdődő nyári oroszországi világbajnokságnak, így addig barátságos mérkőzéssel készülnek a tornára.

 

A 42 éves tatabányai születésű bíró munkáját Albert István és Georgiou Theodorosz asszisztensként segítik, míg a negyedik játékvezető Karakó Ferenc lesz.

 

Kassai legutóbb február 15-én, az Lyon-Villarreal (3-1) EL-meccsen dirigálhatott külföldön, míg itthon, az NB I-ben a Mezőkövesd-Újpest (0-1) találkozón fújta a sípot - írja a csakfoci.hu.


 

Hozzászólások: